Sinds juni van dit jaar wordt er gebouwd aan Nieuw Kijkduin, en dan vooral ondergronds aan de  tweelaagse parkeerkelder. Inmiddels is de bouw gevorderd en worden bovengronds de contouren zichtbaar van de eerste twee complexen. Aan de boulevard Blok 1A ‘Poniente’ met 31 koopappartementen en bij de entree blok 1B ‘Vendaval’ met 38 huurappartementen. De plint van de blokken is bestemd voor winkels, restaurants en een foodmarkt. Oplevering van deze eerste fase staat gepland voor begin 2020.

Nieuw Kijkduin is een project van FRED Real Estate Developers en Boele & van Eesteren, door KOW ontworpen in nauwe samenwerking met TconcepT, Jan des Bouvrie en Piet Boon Studio. Kijkduin ondergaat de komende jaren een metamorfose. Op de locatie van de huidige bebouwing tussen de boulevard en het Deltaplein worden gefaseerd 215 koop- en huurappartementen, 17.000 m2 badplaatsvoorzieningen en een parkeergarage met ca. 600 parkeerplaatsen ontwikkeld.

 

Op de onderstaande afbeeldingen Blok 1B bij de entree in uitvoering en impressie van het eindbeeld uit de ‘virtuele wandeling’ http://vr.nieuwkijkduin.nl/nieuwkijkduin.html

NieuwKijkduinUitvoering20181212 02

NieuwKijkduinImpresEntree01

Daaronder Blok 1A  ‘Poniente’ in uitvoering met een impressie vanaf de boulevard en de promenade met onderste twee lagen bestemd voor winkels, restaurants en een foodmarkt.

NieuwKijkduinUitvoering20181212 01

NieuwKijkduinImpresBoulevard01

NieuwKijkduinImpresPromenade01

Binnenkort worden op https://nieuwkijkduin.nl de appartementen uit de tweede fase gepresenteerd met de bijbehorende prijzen.

De voortgang van de bouw is te volgen via de livestream https://www.strandweer.nu/livestreams/kijkduin/NieuwKijkduinLivestream20181215

Share Button