Wie groen, gezond én middenin Utrecht wil wonen kan zich vanaf woensdag 28 november online inschrijven voor nieuwbouwproject STROOM. Het project ligt in de nieuwe wijk Leeuwesteyn aan het Oeverpark, er komen 45 eengezinswoningen uitkijkend op een collectieve binnentuin. Geïnteresseerden kunnen zich tot 10 december inschrijven op www.stroom-over.nl.

STROOMImpresHerenhuis201809 1 1500

^ gevelbeeld Herenhuizen aan de Tweede Muntmeesterlaan

Wonen in nieuwbouwproject STROOM
Nieuwbouwproject STROOM ligt vlakbij de Utrechtse binnenstad en bij het nieuwe Leidsche Rijn Centrum, beiden liggen op wandel- en fietsafstand van de nieuwe wijk. Alle woningen zijn duurzaam en hebben een eigen installatie voor warmteopwekking en zonnepanelen. Regenwater wordt volledig hergebruikt voor de bewatering van de collectieve binnentuin. Ook beschikken ze allemaal over een privétuin en parkeerplaats. De architectuur is een hedendaagse interpretatie van het Utrechtse Art Deco, ontworpen door KOW.

Gevoel van de binnenstad met voordelen van buiten de stad
Ralph Muller, ontwikkelingsmanager bij projectontwikkelaar Blauwhoed, zegt: “STROOM is een project waar alles samenkomt. Het geeft het gevoel van wonen in de binnenstad door de architectuur en heeft daarnaast de voordelen van wonen buiten de stad door de speelse binnentuin en al het omliggende groen. Bewoners profiteren van een energiezuinige woning die door herindeling en uitbreiding kan meegroeien met de leefsituatie van de bewoners.”

Wens van de bewoner voorop
STROOM is in co-creatie met potentiële kopers ontwikkeld. Hun woonwensen vormden de basis voor het ontwerp van het project.

STROOMIMpresInterieurKop&Splitwoning201809 3 1500

^ impressie interieur Parkwoning en Splitlevel Herenhuis

Meet & Greet op dinsdag 4 december
Meer vragen over Stroom? Op de Meet & Greet op dinsdag 4 december om 17.00 in informatiecentrum Leidsche Rijn aan de Verlengde Hogeweidebaan 1 in Utrecht beantwoordt het verkoopteam alle vragen van belangstellenden.

STROOM Situatie&Types201812

^ Situatie met woningtypes

STROOM Impres Binnentuin201809 8 1500

^ impressie binnentuin

STROOMIMpresPoortwoning 201809 4 1500

^ impressie straatbeeld Poortwoningen aan de Tweede Muntmeesterlaan

 

Share Button