In de uitzending van RTL’s Business Class van 4 november aandacht voor bouwdeel Calla in project De Bloem.

Calla is de vijfde fase in het door KOW ontworpen nieuwbouwproject De Bloem in Rijnsburg. Met 98 luxe levensloopbestendige appartementen voor 50-plussers, uitgerust met alle gewenste voorzieningen en domotica. Én met unieke gemeenschappelijke ruimtes als een zwembad, een fitnesscentrum, een centraal ontmoetingsplein, een kookstudio en een café met terras.

Voor wie de uitzending heeft gemist, terugkijken kan via https://www.business-class.nl/nl/uitzendingen/video/q/onderwerp/wonen_in_calla/id/2812

CallaBloemBusinessclass201811 02

Momenteel wordt door De Raaad het laatste plandeel Bougainville gebouwd. Het 11-laags complex met een grote diversiteit aan appartementen en eengezinswoningen is volgens planning eind 2019 gereed. Dan zullen in het project De Bloem op het voormalige Floraterrein in het totaal 330 appartementen, 60 eengezinswoningen, een overdekte parkeergarage met 360 pp, 1.000 m2 aan wellness- en zorgvoorzieningen en 500 m2 aan bedrijfsruimte zijn gerealiseerd.

BougainvilleImpr

^ Impressie Bouwdeel Bougainville

BougainvilleUitvoer

^ De Bloem met plandeel Bougainville in uitvoering

Share Button